Ingredientai
Gaminimo eiga
* Keptuvėje su aliejumi kepkite vištieną. Pagardinkite ją druska, uždenkite dangčiu ir leiskite pakepti.
* Mėsą išimkite, o į tą pačią keptuvę įdėkite sviesto, įmeskite perpus perpjautus svogūnus, morką, česnako skilteles.
* Daržovėms kiek apkepus sudėkite vištieną, užberkite pipirų, lauro lapų, čiobrelio šakelių ir užpilkite sultiniu. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 30 minučių.
* Tada mėsą ištraukite ir susmulkinkite. Tai galite atlikti ir kiaušinių plaktuvu.
* Sultinį, kuriame troškinosi mėsa, nugarinkite perpus, nukoškite.
* Į perkoštą sultinį berkite rudąjį cukrų, česnako granules, paprikos miltelius, pilkite actą, kečupą, garstyčias ir išmaišykite.
* Puodą su padažu virkite 10 minučių. Tada užpilkite ant plėšytos vištienos ir išmaišykite. Plėšyta vištiena su padažu paruošta.