Ingredientai
Fetos sūris
100 g
Špinatai
50 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Druskos, pipirų
3 g
Sviestas
10 g
Kietasis sūris
20 g
Porcijos: 2
Šis čiabatos užkandis tinka ir pusryčiams, ir vakarienei. Itin turtingo skonio patiekalas tikrai nustebins pirmą kartą jį valgančius. Čiabatos užkandžiu mėgaukitės, kol karštas.
Gaminimo eiga
* „Mantinga“ tamsią itališką čiabatos duoną supjaustykite 1,5–2 centimetrų riekelėmis. Išpjaukite iš vidaus minkštimą – šį panaudokite kitiems patiekalams.
* Kiaušinius išplakite su pipirais, druska ir raudonėliu.
* Keptuvėje ant sviesto apkepkite duonos riekeles iš abiejų pusių. Tada į riekelės vidų dėkite žiupsnelį kietojo sūrio.
* Ant viršaus uždėkite smulkiai pjaustytų špinatų, kelis fetos sūrio gabaliukus ir užpilkite kiaušinių plakinio. Kepkite 5 minutes.
* Patiekdami puoškite petražolės lapeliais ir granatų sėklomis.