Ingredientai
Pomidorų padažo
100 g
Šoninės
100 g
Mocarelos sūris
210 g
Buratos sūris
260 g
Alyvuogių aliejus
30 ml
Porcijos: 3
Pica su burata – toks patiekalas, kurį gardžiausia valgyti keliems. Didelę picą smagu laužyti ir kabinant buratos sūrį mėgautis maistu ir buvimu drauge. Pica su burata patiks ir jūsų mažiesiems.
Gaminimo eiga
* „Mantinga“ picos tešlą įklokite į skardą ir patepkite pomidorų padažu. Užberkite džiovinto raudonėlio, išdėliokite gabaliukais šoninės juosteles ir mocarelos sūrį.
* Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
* Ant iškepusios picos padėliokite bazilikų pesto padažo, užberkite lapinių salotų lapelių.
* Tada uždėkite buratos sūrį. Jį apliekite alyvuogių aliejumi ir mėgaukitės.