Ingredientai
Smidrai
4 vnt.
Cukinija
1 vnt.
Ridikėliai
20 g
Alyvuogių aliejus
20 ml
Obuolių acto
10 ml
Greipfrutas
1 vnt.
Apelsinas
1 vnt.
Žemės riešutai
1 žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Nuėmę medėjančias smidro koto dalis supjaustykite daržovę maždaug 10 cm gabaliukais. Suberkite į verdantį vandenį ir pavirkite 30 sekundžių.
* Iškart perkelkite į ledinį vandenį ir atvėsinkite.
* Cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis.
* Ridikėlį sutarkuokite smulkiais griežinėliais ir suberkite į šaltą vandenį.
* Į dubenį suberkite cukinijas, smidrus, ridikėlius, ant viršaus supilkite aliejų, actą, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.