Pietums, vakarienei ar planuodami ilgesnį vakarą paruoškite užkeptų bulvyčių. Patiekalas bus sotus, kvapnus, su aštresne čili pipiro nata. Beje, jei laukiate svečių, užkeptas bulvytes gaminkite kiekvienam atskirame indelyje – bus ir gražiau, ir patogiau.

Gaminimo eiga

* Gruzdintas bulvytes „Iki“ „Grill party“ sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir 20 minučių kepkite 200 laipsnių orkaitėje.

* Tuo tarpu šaltai rūkytą šoninę dėkite ant įkaitinto grilio ir paskrudinkite iš abiejų pusių. Iškepusią perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų pertekliniai riebalai.

* Šoninę supjaustykite siauromis juostelėmis.

* Iškepusias bulvytes pabarstykite druska.

* Į karščiui atsparų indą, kuriame patieksite, sudėkite dalį bulvyčių. Užtarkuokite čederio sūrio, apšlakstykite „Iki“ „Grill party“ kečupu ir uždėkite šoninės juostelių bei čili pipiro griežinėlių. Tada vėl dėkite bulvyčių sluoksnį, tarkuoto čederio, kečupo ir šoninės su čili pipiru.

* Taip paruoštą patiekalą kepkite 5 minutes 200 laipsnių orkaitėje.

* Ištrauktą iš orkaitės apšlakstykite kečupu, apibarstykite smulkintu laiškiniu česnaku ir mėgaukitės.