Ingredientai
Sluoksniuota tešla
300 g
Kiaušinio plakinys
1 vnt.
Kiviai
2 vnt.
Avietės
100 g
Graikiškas jogurtas
50 g
Medus
10 g
Laimo žievelė
0.5 vnt.
Porcijos: 2
Desertui – pyragaičiai su kiviais ir avietėmis. Traškus desertas su saldžiarūgščiu vaisiniu įdaru – tikras vasaros gardėsis. Pyragaičius su kiviais ir avietėmis ragaukite iškart.
Gaminimo eiga
* Iš sluoksniuotos tešlos žiedu išspauskite apskritimus, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
* Pusę apskritimo patepkite kiaušinio plakiniu ir perlenkite per pusę.
* Paviršių taip pat patepkite kiaušinio plakiniu ir peiliu išrėžkite tarsi saulės spindulius.
* Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
* Kol kepa, paruoškite įdarą: į indą suberkite kubeliais pjaustytus kivius, avietes, užpilkite jogurto, medaus, užtarkuokite pusę laimo žievelės ir išmaišykite.
*Į iškepusių pyragaičių vidų įdėkite vaisių įdaro, puoškite avietėmis ir apibarstykite cukraus pudra. Be galo gardu!