Ingredientai
Ievagrybių
100 g
Česnakas
2 skiltelės
Aliejaus
15 ml
Sviestas
15 g
Špinatai
50 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Graikiškas jogurtas
70 g
Fetos sūris
100 g
Kvietiniai miltai
50 g
Porcijos: 2
Nuostabus dalykas tos mini užkepėlės su grybais – tinka tiek pusryčiams ar vakarienei, tiek įsidėti į pietų dėžutę ar neštis į pikniką gamtoje. Užkepėlės minkštos ir itin turtingo skonio, tad abejonių nėra – tikrai patiks!
Gaminimo eiga
* Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais ir berkite į keptuvėje pakaitintą aliejų. Grybams kiek pakepus užberkite Himalajų druskos, sudėkite smulkintas česnako skilteles, pamaišykite.
* Grybams pakepus į keptuvę įdėkite sviesto ir suberkite špinatus. Kepkite, kol špinatai suminkštės.
* Kiaušinius išsukite su graikišku jogurtu ir druska.
* Į kiaušinių masę supilkite pakepintus pievagrybius su špinatais, įberkite fetos sūrį, išmaišykite. Ten pat supilkite persijotus miltus, išmaišykite.
* Tešlą pilkite į keksiukų formeles ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Iškepusiems leiskite šiek tiek atvėsti ir skanaukite.