Ingredientai
Jautienos maltinukai
2 vnt.
Aliejaus
10 ml
Čederio sūris
40 g
Pomidoras
1 vnt.
„Mini Romain“ salota
1 vnt.
Avokadas
1 vnt.
Majonezo
30 g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Maltinukus patepkite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite ant grilio.
* Apvertę ant iškeptosios maltinuko pusės uždėkite čederio sūrio juostelių. Maltinukui iškepus ir sūriui pasilydžius nuimkite nuo grilio.
* Paruoškite daržoves: griežinėliais supjaustykite pomidorą, avokadą, išskaidykite salotą lapais, viską apibarstykite druska.
* Tortilijos lakštą patepkite majonezu, į vidurį dėkite salotų lapų, porą pomidoro griežinėlių, maltinuką su sūriu ir kelis avokado griežinėlius.
* Užlankstykite tortilijos kraštus ir viską pakepkite ant grilio iš abiejų pusių.