Ingredientai

Porcijos: 2

Koks vasaros sezonas be grilintų bulvyčių su naminiu garstyčių majonezu. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi patarimu, kaip išgauti vaiskiai oranžinę bulvyčių spalvą. Bulvytes su naminiu garstyčių majonezu valgykite, kol karštos, tačiau jos gardžios ir atvėsusios.

Gaminimo eiga

* „Iki“ „Grill party“ bulvytes suberkite į dubenį, užpilkite aliejumi, užbarstykite druskos, maltos rūkytos paprikos (jos suteiks vaiskią oranžinę spalvą), džiovintų Provanso žolelių ir išmaišykite.

* Bulvytes suberkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, paskleiskite ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 25 minutes.

* Kol kepa, paruoškite padažą: majonezą sumaišykite su garstyčiomis, medumi ir druska.

* Iškepusias bulvytes patiekite su padažu ir mėgaukitės.