Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Mėlynasis kopūstas
150 g
Majonezo
50 g
Laimo žievelė
1 vnt.
Laimo sultys
10 ml
Kokosų drožlės
15 g
Porcijos: 2
Vištienos kepsneliai su salotomis – patiekalas, tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Ir paruošiamas labai greitai – vos per 15 minučių. Vištienos kepsneliai su salotomis gardūs ir kiek pastovėję.
Gaminimo eiga
* „Iki“ vištienos vidinės filė kepsneliai „Grill party“ jau paruošti, tad iškart dėkite ant grilio ir kepkite.
* Per burokinę tarką sutarkuokite morkas, mėlynąjį kopūstą ir sumaišykite su majonezu, druska, šviežios kalendros lapeliais, tarkuota laimo žievele ir laimo sultimis.
* Salotas dėkite į lėkštę, apibarstykite skrudintomis kokosų drožlėmis ir patiekite su kepta vištiena. Puoškite kalendros lapeliais ir skanaukite.