Ingredientai
Gražgarstės
30 g
Alyvuogių aliejus
50 ml
Česnakas
2 skiltelės
Kietasis sūris
50 g
Pita duonelė
1 vnt.
Mocarela
100 g
Porcijos: 1
Šitaip paruošta pita su pesto padažu ir kumpiu puikiai tiks įsidėti į iškylos krepšį. Užkandis itin sotus ir maistingas. Pitą su pesto padažu ir kumpiu galima paruošti ir į pietų dėžutę.
Gaminimo eiga
* Paruoškite pesto padažą: į trintuvą suberkite gražgarstes, česnaką, tarkuotą kietąjį sūrį, žemės riešutus, supilkite aliejų ir sutrinkite.
* Pita duonelę perpjaukite perpus ir ir jos vidų dėkite mocarelos sūrio, paruošto pesto padažo, karšai rūkyto kiaulienos kumpelio riekelių ir mėgaukitės.