Ingredientai
Ruginė duona su sėklomis
4 riekelės
Krapai
10 g
Virti burokėliai
50 g
Kreminis sūris
200 g
Sūdyta „Matje“ silkė
100 g
Porcijos: 2
Silkės ir burokėlių užkandis – tikra skonių harmonija burnoje. Sūru, saldu, rūgštu – šiam užkandžiui nieko netrūksta. Gal todėl šis šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks sukurtas silkės ir burokėlių užkandis tiesiog tirpsta burnoje.
Gaminimo eiga
* Į indą suberkite kreminį sūrį, smulkiai tarkuotus burokėlius, pjaustytus krapus, tarkuotos citrinos žievelę ir išsukite.
* Ant perpus perpjautų duonos riekelių užtepkite ar per konditerinį maišelį išspauskite gauto kremo ir ant viršaus uždėkite silkės gabaliuką.
* Puoškite krapo šakele ir mėgaukitės.