Ingredientai
Porcijos: 2
Šitaip paruošti lašišos kroketai gali būti valgomi ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip užkandis. Iš išorės traškūs, o viduje minkšti – šie žuvies gabaliukai abejingų nepalieka. Lašišos kroketai gardūs ir karšti, ir atvėsę.
Gaminimo eiga
* Pašalinkite lašišos odą ir žuvį supjaustykite gabaliukais.
* Kiaušinius išplakite ir šiame plakinyje pamirkykite žuvies gabaliukus, o tada apvoliokite juos kukurūzų dribsnių, manų kruopų ir druskos mišinyje.
* Puode įkaitinkite aliejų iki 180 laipsnių ir virkite lašišos gabaliukus 3 minutes. Ištraukę iš aliejaus perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
* Patiekite lašišos kroketus su majonezu.