Ingredientai
Porcijos: 2
Iškart norisi patarti – gaminkite varškės beigelius iš didesnio ingredientų kiekio. Nes šie beigeliai tokie skanūs, kad mikliai dings nuo stalo. Valgykite varškės beigelius šiltus, tačiau jie nepraranda skonio ir atvėsę.
Gaminimo eiga
* Į varškę suberkite išsijotus kvietinius miltus, kepimo miltelius, supilkite 2 išplaktus kiaušinius, išmaišykite ir užminkykite tešlą.
* Miltuotomis rankomis iš tešlos suformuokite nedidelius beigelius ir sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą.
* Aptepkite kiaušinio plakiniu, apibarstykite sėklomis ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Iškepusius beigelius porą minučių palikite atvėsti ir ragaukite.