Jautienos faršu užkeptos tortilijos gali tapti itin sočiu užkandžiu ar net pagrindiniu patiekalu, ypač, jei laiką leidžiate lauke, gamtoje. Skaniausios jautienos faršu užkeptos tortilijos, kol karštos.

Gaminimo eiga

* Jautienos faršą išmaišykite su pipirais ir druska.

* Pomidorus sumaišykite su garstyčiomis, majonezu, pagardinkite druska bei pipirais.

* Tortiliją padenkite faršo sluoksniu ir dėkite į sausą keptuvę. Pirma apkepkite tortilijos pusę su mėsa, apverskite. Tada užtarkuokite čederio sūrio.

* Kiek pakepę ištraukite tortiliją iš keptuvės ir užtepkite ant viršaus pasigaminto padažo. Uždėkite salotų lapų, saulėje džiovintų pomidorų, marinuoto agurko griežinėlių. Sulenkite perpus ir skanaukite.