Ingredientai
Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi naujo deserto receptu. Ne bet kokio – kokosinio tiramisu. Įspūdingai atrodantis desertas, nepakartojamas ir jo skonis. Toks šis kokosinis tiramisu.
Gaminimo eiga
* Maskarponės sūrį sumaišykite su kokosų drožlėmis, kondensuotu pienu ir vanilės ekstraktu.
* Damų pirštelius kelioms sekundėms pamerkite į kokosų pieną ir dėkite į indą, kuriame ruošiate desertą.
* Kai sausainiai vienu sluoksniu užklos dugną, konditeriniu švirkštu užpurkškite kokosinio maskarponės kremo.
* Tada vėl klokite kokosų piene mirkytų damų pirštelių sluoksnį. Ir desertą dvi valandas palaikykite šaldytuve.
* Ant indo dėkite lentutę ir apvertę išverskite desertą ant lėkštutės. Padailinkite kraštus.
* Deserto viršų dekoruokite kokosinės maskarponės kremu, užbarstykite kokosų drožlių ir puoškite avietėmis.
* Pjaukite ir ragaukite.