Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi naujo deserto receptu. Ne bet kokio – kokosinio tiramisu. Įspūdingai atrodantis desertas, nepakartojamas ir jo skonis. Toks šis kokosinis tiramisu.

Gaminimo eiga

* Maskarponės sūrį sumaišykite su kokosų drožlėmis, kondensuotu pienu ir vanilės ekstraktu.

* Damų pirštelius kelioms sekundėms pamerkite į kokosų pieną ir dėkite į indą, kuriame ruošiate desertą.

* Kai sausainiai vienu sluoksniu užklos dugną, konditeriniu švirkštu užpurkškite kokosinio maskarponės kremo.

* Tada vėl klokite kokosų piene mirkytų damų pirštelių sluoksnį. Ir desertą dvi valandas palaikykite šaldytuve.

* Ant indo dėkite lentutę ir apvertę išverskite desertą ant lėkštutės. Padailinkite kraštus.

* Deserto viršų dekoruokite kokosinės maskarponės kremu, užbarstykite kokosų drožlių ir puoškite avietėmis.

* Pjaukite ir ragaukite.