Ingredientai
Porcijos: 2
Traškus filo tešlos užkandis, kuriame puikiai dera įvairūs skoniai. Patiekiamas tiek karštas, tiek vėsus. Filo tešlos užkandis neabejotinai patiks ir gurmanams.
Gaminimo eiga
* Filo tešlos lakštą ištepkite lydytu sviestu, užklokite kitu lakštu ir pakartokite tą pačią procedūrą. Uždėkite trečią lakštą.
* Filo tešlą supjaustykite maždaug 15–20 cm ilgio ir pločio gabaliukais.
* Ant tešlos gabaliuko dėkite vytintos kiaulienos kumpio juostelę, fetos sūrio lazdelę, smidrą, susukite.
* Patepkite lydytu sviestu, užberkite sezamo sėklų, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Iškepus lukterkite minutę kitą ir ragaukite.