Traškus filo tešlos užkandis, kuriame puikiai dera įvairūs skoniai. Patiekiamas tiek karštas, tiek vėsus. Filo tešlos užkandis neabejotinai patiks ir gurmanams.

Gaminimo eiga

* Filo tešlos lakštą ištepkite lydytu sviestu, užklokite kitu lakštu ir pakartokite tą pačią procedūrą. Uždėkite trečią lakštą.

* Filo tešlą supjaustykite maždaug 15–20 cm ilgio ir pločio gabaliukais.

* Ant tešlos gabaliuko dėkite vytintos kiaulienos kumpio juostelę, fetos sūrio lazdelę, smidrą, susukite.

* Patepkite lydytu sviestu, užberkite sezamo sėklų, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

* Iškepus lukterkite minutę kitą ir ragaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai