Norintiems svečius pavaišinti dar nematytu patiekalu, rekomenduojame pagaminti ryžių traškučių. Kone orinis užkandis su kreminio sūrio bokšteliais ne tik atrodo įspūdingai. Ryžių traškučiai suteiks gomuriui tikrą skonių puotą.

Gaminimo eiga

* Kreminį sūrį išsukite su dižono garstyčiomis ir smulkintais krapais. Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį.

* Ryžių popieriaus lapus sukarpykite į 4 dalis ir dėkite kelioms sekundėms į iki 190 laipsnių įkaitintą aliejų. Ištrauktą ryžių popierių perkelkite ant popierinio rankšluosčio – kad nutekėtų riebalai.

* Išvirusius ryžių lapus apibarstykite kario milteliais.

* Ryžių lapus dėkite į lėkštę, kurioje patieksite, ir dekoruokite kreminio sūrio bokšteliais bei smulkiai ir dekoratyviai pjaustytu laiškiniu svogūnu.