Ingredientai
Šįkart virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks pademonstruos, kaip pagaminti itin gardų vištienos šnicelį. Patikėkite – valgant šį patiekalą jums tikrai nieko nepritrūks. Vištienos šnicelis – tikriems karališkiems pietums.
Gaminimo eiga
* Vištienos krūtinėlę gerai pamuškite mėsos plaktuku.
* Kvietinius miltus sumaišykite su paprika ir druska.
* Vištieną pavoliokite miltuose su prieskoniais, tada – kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
* Šitaip paruoštą kepsnį dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą aliejų ir virkite 5 minutes. Iškeptą kepsnį perkelkite ant popierinio rankšluosčio. Apibarstykite druska.
* Smulkiai pjaustytas „Romaine“ salotas sumaišykite su majonezu.
* Vištienos kepsnį patiekite su ant viršaus uždėtomis salotomis, čiorizo dešros griežinėliais ir kietojo sūrio drožlėmis. Pjaukite ir skanaukite.