Ingredientai
Porcijos: 2
Išsikepti chačiapurį galite ir patys – savo namų virtuvėje. Ir produktų daug nereikia – vos kelių. Iškepusį chačiapurį gardinkite petražolėmis ir ragaukite, kol šiltas.
Gaminimo eiga
* Išvyniokite atšildytą picos tešlą ir pabarstykite tarkuotu mocarelos sūriu.
* Perpjaukite perpus.
* Vyniokite apie trečdalį tešlos iš vieno krašto, paskui – iš kito. Vidurį palikite it laivelį nesuvyniotą. Galuose tešlą susukite, o susuktus galus patrumpinkite – nupjaukite.
* Tą patį padarykite su antruoju tešlos gabalu.
* Paruoštus chačiapurius dėkite į kepimo skardą.
* Kraštus patepkite alyvuogių aliejumi.
* Į kiekvieną chačiapurį įleiskite po kiaušinį.
* Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
* Iškepusius chačiapurius apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir skanaukite.