Ingredientai
Batonas
100 g
Ridikėliai
40 g
Fetos sūris
100 g
Parmos kumpis
80 g
Granatų sėklų
30 g
Balzaminis actas
20 g
Porcijos: 2
Brusketas su vytintu kumpiu mėgsta visi, o pagaminsite jas net greičiau nei per 10 minučių. Traškios brusketos su gaivia feta ir išraiškingo skonio kumpiu nepalieka abejingų. Brusketos su vytintu kumpiu – tikra užkandžių stalo pažiba!
Gaminimo eiga
* „Iki“ batoną supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Patepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 6 minutes.
* „Iki“ ridikėlius sutarkuokite plonais griežinėliais, perplaukite vandeniu ir perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų.
* Brusketas patepkite fetos sūriu, uždėkite parmos kumpio, granatų sėklų ir ridikėlių.
* Apšlakstykite balzaminiu actu, papuoškite petražolių lapeliais ir neškite į stalą.