Brusketas su vytintu kumpiu mėgsta visi, o pagaminsite jas net greičiau nei per 10 minučių. Traškios brusketos su gaivia feta ir išraiškingo skonio kumpiu nepalieka abejingų. Brusketos su vytintu kumpiu – tikra užkandžių stalo pažiba!

Gaminimo eiga

* „Iki“ batoną supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Patepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 6 minutes.

* „Iki“ ridikėlius sutarkuokite plonais griežinėliais, perplaukite vandeniu ir perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų.

* Brusketas patepkite fetos sūriu, uždėkite parmos kumpio, granatų sėklų ir ridikėlių.

* Apšlakstykite balzaminiu actu, papuoškite petražolių lapeliais ir neškite į stalą.