Vištienos gabaliukai tešloje rizikuoja tapti tikru šios vasaros hitu. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks demonstruoja, kaip pasigaminti itin gardų patiekalą. Vištienos gabaliukai tešloje skanūs tiek karšti, tiek atvėsę.

Gaminimo eiga

* „Iki“ „Grill party“ vištienos vidinės filė kepsnelius supjaustykite mažesniais vieno kąsnio gabaliukais.

* Kiaušinį išmaišykite su vandeniu.

* Miltus sumaišykite su kukurūzų krakmolu, druska, kepimo milteliais, kepintomis sezamo sėklomis.

* Į miltų mišinį supilkite kiaušinio plakinį ir viską išmaišykite.

* Į gautą masę suberkite „Iki“ „Grill party“ vištienos gabaliukus.

* Kepimo aliejų įkaitinkite iki 190 laipsnių ir jame 5 minutes kepkite vištienos gabaliukus.

* Iškepusią vištieną perkelkite ant popierinio rankšluosčio.

* Vištienos gabaliukus apibarstykite rūkytos paprikos milteliais ir skanaukite su saldžiarūgščiu padažu.