Iš meksikiečių virtuvės atkeliavę nachos netruko sulaukti pripažinimo. Dabar tai – vienas populiariausių užkandžių, kuris mėgiamas tiek vakarėlių, tiek šeimos laisvalaikio metu. Nachos valgykite, kol karšta.

Gaminimo eiga

* „Iki“ smulkintą kiaulieną ir jautieną kepkite sausoje keptuvėje, pagardinkite druska, o baigiant kepti – „Iki“ „Grill party“ padažu „Diavolo“. Išmaišykite.

* Ant mėsos užpilkite vištienos sultinio, išmaišykite, pavirinkite ir nukelkite nuo ugnies.

* Į kepimo popieriumi išklotą skardą suberkite kukurūzų traškučius, užtarkuokite ant viršaus čederio sūrio ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 5 minutes.

* Pakepintus kukurūzų traškučius perkelkite į lėkštę, kurioje patieksite. Ant viršaus užberkite kepintos mėsos faršo, užbarstykite smulkinto svogūno ir aitriosios paprikos gabalėlių.

* Užtrupinkite fetos, užbarstykite smulkintos kalendros ir patiekite su žaliosios citrinos skiltelėmis.