Prancūziškas batonas su mini mocarelos gabaliukais gali tapti stebėtinai puikiu užkandžiu. Itin paprasta pagaminti, tad šis receptas gelbės ir tada, kai visai neturite laiko. Prancūziškas batonas su mini mocarelos gabaliukais skanus tiek karštas, tiek atvėsęs.

Gaminimo eiga

* Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite atšildytus „Mantinga“ prancūziškus batonus su česnakinio sviesto įdaru. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

* Į indą suberkite mini mocarelos sūrio gabaliukus, užpilkite juos alyvuogių aliejumi. Ant viršaus užberkite džiovintų rozmarino, raudonėlio, aitriųjų paprikų dribsnių ir viską išmaišykite.

* Iškepusį batoną supjaustykite riekelėmis.

* Ant riekelių dėkite mocarelos sūrio rutuliukų su prieskoniais, puoškite šviežio baziliko lapeliais ir skanaukite.