Ingredientai
„Mantinga“ picos tešla
400 g
Pomidorų padažo
50 g
„Gouda“ sūris
30 g
Čiorizo dešra
50 g
Alyvuogių aliejus
20 ml
Porcijos: 2
Picos kamuoliukai patiks tiems, kas ieško naujų idėjų užkandžių stalui. Jei tik turite šaldytos picos tešlos, procesas bus itin paprastas ir greitas. Garantuojame – picos kamuoliukai tikrai susilauks valgytojų dėmesio.
Gaminimo eiga
* „Mantinga“ picos tešlą išvyniokite kepimo skardoje ir žiedu išspauskite apskritimus. Patepkite juos pomidorų padažu.
* Ant viršaus uždėkite po „Gouda“ sūrio griežinėlį, čiorizo dešros riekelę, šviežio baziliko lapelį. Ir kiekvieną apskritimą sulankstykite taip, kad gautumėte rutuliuką.
* Padėkite ant skardos sujungimo puse žemyn, o paviršių patepkite alyvuogių aliejumi.
* Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
* Iškepusius dekoruokite baziliko lapeliais ir neškite į stalą.