Ingredientai
Saldžioji paprika
1 vnt.
Vyšninių pomidorų
100 g
Picos tešlos
400 g
Alyvuogių aliejus
30 ml
Barbekiu padažas
50 g
Čiorizo dešra
100 g
Porcijos: 3
Apkepėlių su čiorizu receptas itin pravers, kai stinga laiko. Mat gamindami šį patiekalą sugaišite vos 20 minučių. Apkepėlės su čiorizu tiks pusryčiams, vakarienei ar ruošiantis iškylai.
Gaminimo eiga
Picos tešlą supjaustykite kvadratėliais.
Keksiukų keptuvę patepkite alyvuogių aliejumi ir į vidų įklokite picos tešlos kvadratėlius.
Kiekvieną kvadratėlį patepkite barbekiu padažu ir įdėkite po čiorizo dešros griežinėlį, ant viršaus – vyšninio pomidoro puselę, po kelis saldžiosios paprikos gabalėlius.
Ant viršaus užberkite tarkuoto mocarelos sūrio.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Leiskite apkepėlėms šiek tiek atvėsti ir skanaukite.