Ingredientai
Porcijos: 2
Turbūt niekas negalėtų atsisakyti tokio gėrio – spagečių su šonine ir grybais. Nes tai tikrų tikriausias karališkas patiekalas. Spagečius su šonine ir grybais valgykite, kol patiekalas šiltas.
Gaminimo eiga
* Į vandenį suberkite spagečius ir virkite 8 minutes. Nuoviro neišpilkite.
* Tuo tarpu šaltai rūkytą kiaulienos šoninę supjaustykite nedideliais kubeliais. Porą – taip pat. Šitakio grybus suraikykite griežinėliais.
* Į keptuvę suberkite ir pakepinkite šaltai rūkytą kiaulienos šoninę.
* Tada supilkite porus ir šitakio grybus. Pakepkite.
* Įdėkite sviesto, pamaišykite.
* Į keptuvę įpilkite 100 ml makaronų nuoviro, leiskite šiek tiek pavirti.
* Tada įpilkite grietinėlės ir užvirinkite.
* Į keptuvę suverskite nusunktus makaronus ir išmaišykite. Įdėkite kiaušinio trynį ir išmaišykite.
* Ant patiekalo užberkite smulkinto laiškinio česnako, išmaišykite ir skanaukite.