Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Brendis
Brendis
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
47 receptai
Reikia pasistengti
50 min.
Šokoladinis pyragas su razinomis – malonaus deserto akimirkai
Reikia pasistengti
40 min.
Šokoladinis pyragas su džiovintomis slyvoms – nuostabus derinys ir skonis
Reikia pasistengti
Spanguolių padažas – išsisaugokite šį receptą, per Kalėdas prireiks
Reikia pasistengti
Vištienos kepenėlių paštetas su apelsinais – kokios Kalėdos be jo
Reikia pasistengti
Lietiniai su rikotos sūriu – jie ypatingi dėl vieno ingrediento
Reikia pasistengti
2 val. 40 min.
Pats skaniausias kepenų pašteto paruošimo būdas
Reikia pasistengti
10 min.
Arbata nuo peršalimo
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Angliškas ryžių pudingas
Reikia pasistengti
50 min.
Lašiša, puikiai tinkanti šventiniam stalui
Reikia pasistengti
30 min.
Kepti obuoliai su slyvų ir riešutų įdaru
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Šokoladinis varškės pyragas su vyšniomis
Reikia pasistengti
35 min.
Šokoladinės „bulvytės“
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Šveicariškas ryžių pyragas
Patyrusiems
1 val. 40 min.
Spanguolėmis ir graikiniais riešutais įdarytas viščiukas
Reikia pasistengti
50 min.
Žvėrienos kotletai su obuoliais grietinėlės padaže
Reikia pasistengti
20 min.
Kavos tortas su šokoladu - per 20 minučių
Reikia pasistengti
40 min.
Larisos Kalpokaitės mėgstamiausias paštetas
Reikia pasistengti
45 min.
Burnoje tirpstantis obuolių pyragas
Reikia pasistengti
2 val. 10 min.
N-18: Šokoladinis tinginys su brendžiu
Reikia pasistengti
1 val.
Žagarėliai kaip pas mamą
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Kiaulienos kepsnys su džiovintomis slyvomis
Reikia pasistengti
45 min.
Lietiniai blynai su šokoladu
Reikia pasistengti
Kalėdinis brandinamas džiovintų vaisių pyragas
Reikia pasistengti
30 min.
GURMANAMS: paltusas brendžio liepsnoje
Reikia pasistengti
35 min.
GARDUMĖLIS: pikantiškos kepenėlės
Reikia pasistengti
1 val.
Vokietijos Hamelno miesto istorinis patiekalas - „žiurkių uodegos”
Reikia pasistengti
6 val.
Itališkas „Tinginys“
Lengvai paruošiamas
30 min.
Prancūziškas vištienos kepenėlių paštetas
Reikia pasistengti
40 min.
Maskarponės sūrio tortas Juoda - Balta
Reikia pasistengti
30 min.
Įspūdingas desertas: šokoladinis suflė su džiovintomis slyvomis
Reikia pasistengti
20 min.
Prabangiems pietums: kepta jautienos išpjova su brendžio padažu
Reikia pasistengti
1 val.
Žuvienė su langustais
Reikia pasistengti
Bananinis tiramisu
Reikia pasistengti
1 val.
Obuolių pyragas su varške
Patyrusiems
50 min.
Anties kepenėlės su karamelizuotais vaisiais
Reikia pasistengti
1 val.
Ėriuko kepenėlių paštetas su figomis ir slyvomis
Reikia pasistengti
Kalakuto kepenėlių paštetas su apelsinais ir balto vyno drebučiais
Reikia pasistengti
2 val.
Sūrio pyragas
Reikia pasistengti
1 val.
Morkos su brendžiu
Patyrusiems
Vištienos kepenėlių paštetas su vyne ir meduje karamelizuotais svogūnais
Įkelti daugiau receptų