Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Šviežių čiobrelių
Šviežių čiobrelių
292 receptai
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Prancūziškas pomidorų ir cukinijų pyragas – gardus tiek šiltas, tiek šaltas
Reikia pasistengti
40 min.
Lašiša orkaitėje – tokia gardi, kad net pirštus nulaižysite
Reikia pasistengti
40 min.
Trinta pievagrybių sriuba su kepta šonine – šiam skoniui ir aromatui negalima atsispirti
Reikia pasistengti
50 min.
Šonkauliai orkaitėje – pirštus apsilaižysite
Reikia pasistengti
15 min.
Smidrų salotos – nuostabaus skonio patiekalas, papuošiantis ir šventinį stalą
Reikia pasistengti
1 val.
Cepelinai su varške – gardžiau nebūna
Reikia pasistengti
50 min.
Įdarytos paprikos – taip patiks, kad tikrai kartosite
Reikia pasistengti
40 min.
Makaronai su sūriu – šį apkepą gaminsite dar ne kartą
Reikia pasistengti
10 min.
Midijos, troškintos vyno padaže, – paruošti labai paprasta!
Patyrusiems
15 min.
Bešamelio padažas – prie mėsos, žuvies, daržovių ar miltinių patiekalų
Reikia pasistengti
35 min.
Bulvių košė su šoninės padažu – tokia skani, kad galima valgyti ir vieną
Reikia pasistengti
20 min.
Sūrio sriuba – mėgausitės iki paskutinio šaukšto
Reikia pasistengti
30 min.
Orkaitėje užkepta vištiena su bulvėmis, grybais ir šonine – ir skanu, ir sotu
Reikia pasistengti
50 min.
Bulvių gratinas – išskirtinio skonio apkepas
Lengvai paruošiamas
40 min.
Karamelizuoti pastarnokai – tinka kaip garnyras, bet skanu valgyti ir vienus
Reikia pasistengti
35 min.
Vištienos krūtinėlė, įdaryta saulėje džiovintais pomidorais – minkštą mėsytę valgys ir vaikai
Reikia pasistengti
30 min.
Įdaryta cukinija – gardus patiekalas vos per 30 minučių
Reikia pasistengti
Jautienos troškinys – stiprins imunitetą ir padės apsisaugoti nuo peršalimo
Reikia pasistengti
Prancūziška svogūnų sriuba – viena gardžiausių
Reikia pasistengti
Bulvių virtinukai su grybais – bus taip gardu, kad tikrai kartosite
Reikia pasistengti
Vištienos ketvirčiai su garstyčiomis ir kmynais – gamindami neužtruksite
Reikia pasistengti
Risotas su grybais – neabejotinai vienas gardžiausių ryžių patiekalų
Reikia pasistengti
Kiaulienos išpjova – kalėdiniam stalui papuošti
Reikia pasistengti
Keptas moliūgas su žolelėmis ir česnakais – skanu valgyti ir vieną
Reikia pasistengti
Vištienos kepenėlių paštetas su karamelizuotais svogūnais – patiks ne tik gurmanams
Reikia pasistengti
Kaip paruošti krevetes: užtruksite vos 10 minučių
Reikia pasistengti
Kruasanai, užkepti bri sūriu – niekas jų neatsisakys
Reikia pasistengti
Menkės kepsneliai – visada sulaukia pasisekimo
Reikia pasistengti
Kreminė moliūgų sriuba – tokia skani, kad norėsite pakartoti
Lengvai paruošiamas
Keptos morkos su medumi ir čiobreliais – skanu valgyti tiek karštas, tiek ir atvėsusias
Reikia pasistengti
Slyvų džemas žiemai – tikra kvapų ir skonių dovana
Reikia pasistengti
Česnakinis žolelių sviestas – ir ant duonos ir į troškinius: bus labai gardu
Reikia pasistengti
Kepti pievagrybiai su šonine – kai norisi sočiau
Reikia pasistengti
Grilyje keptos anties receptas: kantrybės pareikalaus, bet apdovanos nuostabiu skoniu
Reikia pasistengti
Vištienos filė su avinžirniais – greitai paruošiami ir nekaloringi pietūs
Reikia pasistengti
15 min.
Kepti ridikėliai ir smidrai – valgykite kaip pagrindinį patiekalą ar užkandį
Reikia pasistengti
Kepta vištienos filė su agurkų ir rukolos salotomis – vasariškas patiekalas
Reikia pasistengti
25 min.
Pikantiškas itališkos daržovienės pudingas patiks ir patiems mažiausiems
Reikia pasistengti
Vištienos filė su smidrais – tokio maistingo patiekalo neatsisakysite
Reikia pasistengti
Keptų pievagrybių receptas – norintiems pikantiško skonio
Įkelti daugiau receptų