Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Imbieras
Imbieras
194 receptai
Reikia pasistengti
Agrastų uogienė žiemai – skanu su blynais ar kepant pyragus
Reikia pasistengti
35 min.
Krevečių iešmeliai su salotomis – laukia gurmaniški pietūs
Lengvai paruošiamas
25 min.
Baklažano ir kitų daržovių troškinys – neįtikėtinai skanu prie mėsos ar žuvies
Reikia pasistengti
35 min.
Marinuoti agurkai – tinka prie kepsnio, bet galima valgyti ir vienus
Reikia pasistengti
30 min.
Korėjietiškai paruošti kopūstai kimčiai dar nė vieno nenuvylė
Reikia pasistengti
Kiaulienos šašlykui – gardaus marinato receptas
Reikia pasistengti
25 min.
Morkų sriuba su empanadomis – sočių pietų receptas
Reikia pasistengti
20 min.
Salotos su lydeka – ir šventėms, ir kasdienai
Reikia pasistengti
50 min.
Vištienos troškinys su kokosų pienu – tikrai norėsite kartoti
Lengvai paruošiamas
30 min.
Tom Yum sriuba – tailandietiškas skonis jūsų virtuvėje
Reikia pasistengti
3 val.
Bandelės su cinamonu – minkštos, kvapios ir labai gardžios
Reikia pasistengti
25 min.
Ramenų sriuba su jautiena – gardi, soti ir šildanti
Reikia pasistengti
02 min.
Arbūzų limonadas su imbierais ir mėtomis puikiai atgaivins
Reikia pasistengti
10 min.
Slyvų džemas su imbierais ir cinamonu gali tapti ir kalėdine dovana
Reikia pasistengti
05 min.
Melionų ir imbierų kokteilis su mėtomis – gaivina ir tonizuoja
Lengvai paruošiamas
05 min.
Tofu sūris su imbieriniu padažu – valgysite jau po 5 minučių
Reikia pasistengti
45 min.
Saldžių bulvių sriuba su apelsinais – visa aromatų puokštė
Reikia pasistengti
55 min.
Tailandietiška vištiena – šis receptas tikrai jūsų nenuvils
Reikia pasistengti
10 min.
„Gyoza“ koldūnai su imbieriniu sojų padažu – sužavės nuo pirmo šaukšto
Reikia pasistengti
20 min.
Makaronai su cukinija ir vištiena – pamėgsite iš karto
Reikia pasistengti
15 min.
Azijietiška kiauliena su daržovėmis – tikrai jūsų nenuvils
Reikia pasistengti
40 min.
Morkų sriuba su kokosų pienu ir imbieru – gurmanų džiaugsmui
Reikia pasistengti
15 min.
„Gyoza“ koldūnai su imbieriniu sultiniu – patiks ieškantiems pikantiško skonio
Reikia pasistengti
05 min.
Sušių padažas – pikantiško skonio pagardas
Reikia pasistengti
Kiniška vištiena – niekuo nesiskiria nuo patiekalo, kurį užsisakote restorane
Reikia pasistengti
Imbieriniai sausainiai – būtinas artėjančių švenčių atributas
Lengvai paruošiamas
Sviestinis moliūgas: gaminkite itin gardų troškinį su pupelėmis
Reikia pasistengti
Moliūgų saldainiai – nuo šiol niekada nebeišmesite moliūgų minkštimo
Reikia pasistengti
Daržovių troškinys su pievagrybiais – tinka kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų
Reikia pasistengti
24 val.
Grilyje keptas viščiukas su pikantišku marinatu ir vasariškomis salotomis – niekas negalės atsispirti
Reikia pasistengti
Kriaušių-obuolių šerbetas – jį mielai valgys ir vaikai
Reikia pasistengti
Žuvies sriuba, kurią drąsiai galima valgyti ir vėlai vakare
Reikia pasistengti
Egzotiškas užkandis <em>kimchi</em> – pagaminsite lengvai, o vitaminų gausa užtikrins sveikus ir stiprius kaulus
Lengvai paruošiamas
Moliūgų ir juodųjų pupelių troškinį įvertins ne tik sveiko maisto mėgėjai
Reikia pasistengti
Grybų ir pupelių karis – puikiai tiks prie ryžių
Reikia pasistengti
Sveikesnė Velykų „boba“ – išsikepkite ir mėgaukitės
Reikia pasistengti
Kiniška vištiena su ryžiais – kitokiems pietums
Reikia pasistengti
2 val. 35 min.
Šlapias ir gausus slyvų šokoladinis pyragas
Reikia pasistengti
1 val.
Indiškas vištienos troškinys su lęšiais
Reikia pasistengti
40 min.
Gimtadienio „steikas“ su grybais ir sūriu pagal Alfą Ivanauską
Įkelti daugiau receptų