Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Maltas imbieras
Maltas imbieras
18 receptai
Reikia pasistengti
25 min.
Moliūgų tiramisu – niekas neatsisakys
Reikia pasistengti
20 min.
Tuno tatakis – išskirtinis užkandis iš japoniškos virtuvės
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Vyšnių pyragas – malonumas nuo pirmo kąsnio
Reikia pasistengti
Vištienos sriuba su kokosų pienu – šito skonio norėsite dar ir dar
Reikia pasistengti
10 min.
Džiovintų abrikosų kamuoliukai – desertas, kurio nereikia kepti
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Vištienos kulšelės pomidorų padaže – karališki pietūs
Reikia pasistengti
55 min.
Imbierinis keksas – tinkamiausias žiemos švenčių desertas
Reikia pasistengti
3 val.
Kalėdiniai sausainiai – te namai pakvimpa švenčių laukimu
Reikia pasistengti
35 min.
Kepintos moliūgų sėklos – ir salotoms, ir į sriubą
Reikia pasistengti
45 min.
Vištienos iešmeliai su glazūra – vos per 15 minučių
Reikia pasistengti
30 min.
Marinuoti agurkai su garstyčiomis – valgysite jau po 30 minučių
Reikia pasistengti
15 min.
Glazūruoti lašišos iešmeliai – nuostabūs pietūs vos per 15 minučių
Reikia pasistengti
12 val.
Azijietiškai marinuoti baltieji ridikai – traškūs ir labai gardūs
Reikia pasistengti
20 min.
Aštrūs avinžirniai – tikrai verta paragauti
Reikia pasistengti
06 min.
„Grill“ lašišos iešmeliai – ir kasdienos, ir šventiniam stalui
Lengvai paruošiamas
Burokėlių sriuba: išbandykite kitokį tradicinių barščių variantą – sužavės ne tik spalva
Reikia pasistengti
55 min.
Slyvų čatnis – pasiseks net virtuvės naujokams
Reikia pasistengti
Kalakutienos kotletai su troškintomis morkomis
Įkelti daugiau receptų