Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Raudonas sausas vynas
Raudonas sausas vynas
51 receptai
Reikia pasistengti
2 val.
Guliašas: išbandykite šį vengrišką receptą
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Jautienos troškinys – bus skanu ir labai sotu
Reikia pasistengti
30 min.
Tradiciniai šašlykai
Reikia pasistengti
55 min.
Vištų blauzdelės prancūziškai
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Troškinta vištiena prancūziškai
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Ėriena, marinuota su apelsinų sultimis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
GARDUMĖLIS: trijų sūrių lazanija
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Troškinta vištiena PRANCŪZIŠKAI
Reikia pasistengti
40 min.
Karamelizuotų svogūnų sriuba
Reikia pasistengti
50 min.
Šalta vyšnių sriuba
Lengvai paruošiamas
45 min.
Prancūziškas vištienos troškinys su pievagrybiais
Reikia pasistengti
1 val.
Kulinarinė pamoka: viščiukas TABAKA
Reikia pasistengti
25 min.
Greitas vištų kepenėlių troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.
Lietiniai blynai su kiaušiniais su krevetėmis
Reikia pasistengti
2 val.
Burgundiškas mėsos troškinys
Lengvai paruošiamas
30 min.
Vištiena su saulėje džiovintais pomidorais
Reikia pasistengti
50 min.
Šokoladiniai raudonojo vyno keksiukai
Reikia pasistengti
1 val.
YPATINGAI GARDI lazanija
Reikia pasistengti
2 val.
Vengriškas jautienos guliašas
Reikia pasistengti
1 val.
Obuolių ir raudonojo vyno pudingas
Reikia pasistengti
Druskoje kepta jautiena su svogūnų padažu
Patyrusiems
Jautienos ir daržovių salotos
Reikia pasistengti
1 val.
Vokietijos Hamelno miesto istorinis patiekalas - „žiurkių uodegos”
Patyrusiems
50 min.
Vištienos „Canneloni“ su pistacijų įdaru
Reikia pasistengti
2 val.
Vištienos blauzdelės „Confit“ su troškintais raudonaisiais kopūstais ir bruknių bei imbiero padažu
Lengvai paruošiamas
1 val.
Aluje virtas karpis
Reikia pasistengti
1 val.
Jautiena vyno padaže
Lengvai paruošiamas
2 val.
Saldžiarūgščiai kiaulienos šonkauliukai
Lengvai paruošiamas
10 min.
Karštas vynas su kiaušinio puta
Reikia pasistengti
10 min.
Karštas vynas su avietėmis
Reikia pasistengti
Raudonasis karštas vynas su citrina ir konjaku
Reikia pasistengti
20 min.
Karštas vynas su mandarinais ir rozmarinais
Reikia pasistengti
30 min.
Kriaušės vyne
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Raudoname vyne troškintos vištienos širdelės
Reikia pasistengti
1 val.
Ėriuko kepenėlių paštetas su figomis ir slyvomis
Reikia pasistengti
1 val.
Plekšnių filė su vėžiukais
Reikia pasistengti
1 val.
Svieste keptos žasų kepenėlės, pagardintos moliuskų padažu
Reikia pasistengti
Burgundiška jautiena
Reikia pasistengti
1 val.
Jūros gėrybių užkepėlė
Reikia pasistengti
1 val.
Barbarisinės anties krūtinėlė
Įkelti daugiau receptų