Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Šviežių čiobrelių
Šviežių čiobrelių
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
292 receptai
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Prancūziškas pomidorų ir cukinijų pyragas – gardus tiek šiltas, tiek šaltas
Reikia pasistengti
40 min.
Lašiša orkaitėje – tokia gardi, kad net pirštus nulaižysite
Reikia pasistengti
40 min.
Trinta pievagrybių sriuba su kepta šonine – šiam skoniui ir aromatui negalima atsispirti
Reikia pasistengti
50 min.
Šonkauliai orkaitėje – pirštus apsilaižysite
Reikia pasistengti
15 min.
Smidrų salotos – nuostabaus skonio patiekalas, papuošiantis ir šventinį stalą
Reikia pasistengti
1 val.
Cepelinai su varške – gardžiau nebūna
Reikia pasistengti
50 min.
Įdarytos paprikos – taip patiks, kad tikrai kartosite
Reikia pasistengti
40 min.
Makaronai su sūriu – šį apkepą gaminsite dar ne kartą
Reikia pasistengti
10 min.
Midijos, troškintos vyno padaže, – paruošti labai paprasta!
Patyrusiems
15 min.
Bešamelio padažas – prie mėsos, žuvies, daržovių ar miltinių patiekalų
Reikia pasistengti
35 min.
Bulvių košė su šoninės padažu – tokia skani, kad galima valgyti ir vieną
Reikia pasistengti
20 min.
Sūrio sriuba – mėgausitės iki paskutinio šaukšto
Reikia pasistengti
30 min.
Orkaitėje užkepta vištiena su bulvėmis, grybais ir šonine – ir skanu, ir sotu
Reikia pasistengti
50 min.
Bulvių gratinas – išskirtinio skonio apkepas
Lengvai paruošiamas
40 min.
Karamelizuoti pastarnokai – tinka kaip garnyras, bet skanu valgyti ir vienus
Reikia pasistengti
35 min.
Vištienos krūtinėlė, įdaryta saulėje džiovintais pomidorais – minkštą mėsytę valgys ir vaikai
Reikia pasistengti
30 min.
Įdaryta cukinija – gardus patiekalas vos per 30 minučių
Reikia pasistengti
Jautienos troškinys – stiprins imunitetą ir padės apsisaugoti nuo peršalimo
Reikia pasistengti
Prancūziška svogūnų sriuba – viena gardžiausių
Reikia pasistengti
Bulvių virtinukai su grybais – bus taip gardu, kad tikrai kartosite
Reikia pasistengti
Vištienos ketvirčiai su garstyčiomis ir kmynais – gamindami neužtruksite
Reikia pasistengti
Risotas su grybais – neabejotinai vienas gardžiausių ryžių patiekalų
Reikia pasistengti
Kiaulienos išpjova – kalėdiniam stalui papuošti
Reikia pasistengti
Keptas moliūgas su žolelėmis ir česnakais – skanu valgyti ir vieną
Reikia pasistengti
Vištienos kepenėlių paštetas su karamelizuotais svogūnais – patiks ne tik gurmanams
Reikia pasistengti
Kaip paruošti krevetes: užtruksite vos 10 minučių
Reikia pasistengti
Kruasanai, užkepti bri sūriu – niekas jų neatsisakys
Reikia pasistengti
Menkės kepsneliai – visada sulaukia pasisekimo
Reikia pasistengti
Kreminė moliūgų sriuba – tokia skani, kad norėsite pakartoti
Lengvai paruošiamas
Keptos morkos su medumi ir čiobreliais – skanu valgyti tiek karštas, tiek ir atvėsusias
Reikia pasistengti
Slyvų džemas žiemai – tikra kvapų ir skonių dovana
Reikia pasistengti
Česnakinis žolelių sviestas – ir ant duonos ir į troškinius: bus labai gardu
Reikia pasistengti
Kepti pievagrybiai su šonine – kai norisi sočiau
Reikia pasistengti
Grilyje keptos anties receptas: kantrybės pareikalaus, bet apdovanos nuostabiu skoniu
Reikia pasistengti
Vištienos filė su avinžirniais – greitai paruošiami ir nekaloringi pietūs
Reikia pasistengti
15 min.
Kepti ridikėliai ir smidrai – valgykite kaip pagrindinį patiekalą ar užkandį
Reikia pasistengti
Kepta vištienos filė su agurkų ir rukolos salotomis – vasariškas patiekalas
Reikia pasistengti
25 min.
Pikantiškas itališkos daržovienės pudingas patiks ir patiems mažiausiems
Reikia pasistengti
Vištienos filė su smidrais – tokio maistingo patiekalo neatsisakysite
Reikia pasistengti
Keptų pievagrybių receptas – norintiems pikantiško skonio
Įkelti daugiau receptų