Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Pasaulio virtuvės
Lenkijos virtuvė
Lenkijos virtuvė
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
8 receptai
Reikia pasistengti
Lenkiška bulvių sriuba – tiršta ir soti
Reikia pasistengti
45 min.
Virtų bulvių didžkukuliai su varškės įdaru – niekas neatsisakys
Reikia pasistengti
1 val.
Raugintų kopūstų troškinys
Reikia pasistengti
30 min.
Lenkiški virtinukai TINGINIUKAI
Reikia pasistengti
1 val.
Mazurka – lenkiškas Velykų pyragas
Lengvai paruošiamas
40 min.
SOTU ir SKANU: kaimiški virtinukai
Reikia pasistengti
1 val.
Lenkiškas velykinis pyragas mazurekas
Reikia pasistengti
Lenkiški močiutės virtiniai