Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Pasaulio virtuvės
Lietuvos virtuvė
Lietuvos virtuvė
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
143 receptai
Lengvai paruošiamas
05 min.
Morkų salotos su obuoliais – niekada nepabosta
Reikia pasistengti
1 val.
Avižiniai keksiukai – patiks visiems
Reikia pasistengti
30 min.
Bulviniai blynai su grūdėta varške ir šaltai rūkyta lašiša
Reikia pasistengti
30 min.
Medučio vyniotinis: skonis – kaip legendinio medučio pyrago
Reikia pasistengti
30 min.
Aromatingas guliašas su porais ir morkomis – bus labai sotu
Lengvai paruošiamas
15 min.
Baltyminiai sausainiai – patys skaniausi
Reikia pasistengti
1 val.
Varškės pyragas – jam tikrai neliksite abejingi
Reikia pasistengti
40 min.
Kotletai su įdaru – šis patiekalas visada nustebina
Lengvai paruošiamas
Šaltibarščiai su mineraliniu vandeniu – dar gaivesni
Reikia pasistengti
1 val. 05 min.
Tinginių balandėliai orkaitėje – visada pasiteisina
Lengvai paruošiamas
Lavašo suktinukai su lašiša ir kiaušiniu – ir šventei, ir kasdienai
Reikia pasistengti
1 val.
Naminis vištienos vyniotinis, įdarytas grybais ir riešutais – kiekvienai šventei
Lengvai paruošiamas
Vieno kąsnio užkandžiai su silke – puikiai subalansuotas skonis
Lengvai paruošiamas
Vištienos vyniotinis – vertas visų pastangų
Lengvai paruošiamas
45 min.
Mėsos ir kiaušinių apkepas – puikus būdas sunaudoti po švenčių likusį maistą
Lengvai paruošiamas
Salotos su liežuviu ir daržovėmis – ir skanu, ir maistinga
Lengvai paruošiamas
Netikras zuikis – lietuviškų švenčių atributas
Reikia pasistengti
1 val.
Vištienos vyniotinis su slyvomis – pradžiugins jūsų bei jūsų svečių gomurį
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Zuikis su džiovintais pomidorais – švenčių stalui
Reikia pasistengti
1 val.
Keptas paštetas su lašiša ir krevetėmis
Lengvai paruošiamas
10 min.
Užkandžiai su šprotais – pirmieji dings nuo stalo
Reikia pasistengti
45 min.
Grybų „risotto“ su grikiais – tikras dzūkiškas patiekalas
Lengvai paruošiamas
05 min.
Voveraitės su grietine – paprasčiau nebūna, o skonis fantastiškas
Reikia pasistengti
3 val. 40 min.
Kalakutas – kaip jį iškepti, kad mėsa būtų minkšta ir sultinga
Lengvai paruošiamas
10 min.
Baravykų užtepėlė – ir mažiems, ir dideliems
Reikia pasistengti
45 min.
Varškiniai žagarėliai – iš išorės traškūs, minkšti viduje
Reikia pasistengti
40 min.
Grikių blyneliai su varške – sotiems ir sveikiems pusryčiams
Lengvai paruošiamas
40 min.
Varškės apkepas su ryžiais – purus, lengvas ir labai skanus
Reikia pasistengti
Varškės spurgos – purios kaip pas mamą
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Cepelinai orkaitėje – kitoks būdas pagaminti mėgiamą patiekalą
Reikia pasistengti
30 min.
Kuršėnų vyniotinis – nuostabus desertas, kurį gamindami neužtruksite
Lengvai paruošiamas
1 val.
Naminė duonos gira – gersite jau po paros
Reikia pasistengti
1 val.
Grybukai: šiam receptui – jau daugiau nei 20 metų
Reikia pasistengti
15 min.
Šilkiniai kukuliai – minkšti it pūkas
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Burokėlių sriuba su kiaulienos šonkauliais – vilios ir skonis, ir kvapas
Reikia pasistengti
25 min.
Kepta silkė su morkomis ir grybais – didžiosioms šventėms
Reikia pasistengti
30 min.
Varškės spurgos – purios ir itin minkštos
Reikia pasistengti
1 val.
Vėdarai su varške – tikrai kartosite!
Reikia pasistengti
25 min.
Bulviniai blynai su varškės padažu – gardiems ir sotiems pietums
Reikia pasistengti
45 min.
Virtų bulvių didžkukuliai su varškės įdaru – niekas neatsisakys
Įkelti daugiau receptų