Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Pasaulio virtuvės
Turkijos virtuvė
Turkijos virtuvė
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
11 receptai
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Turkiški „balandėliai“ – sotūs ir be proto gardūs pietūs
Reikia pasistengti
1 val.
Kebabai su vištiena ir sūriu – patys skaniausi
Reikia pasistengti
2 val.
GARDUSIS turkiškas saldėsis - kadajyfas
Reikia pasistengti
1 val.
SALDU-GARDU: Pachlava – turkiškas skanėstas
Reikia pasistengti
Štai koks turi būti tikras kebabas!
Reikia pasistengti
1 val.
Kebabas lavaše
Reikia pasistengti
50 min.
Naminė pachlava
Patyrusiems
40 min.
Gardumynas „Baklava“
Reikia pasistengti
30 min.
Jautiena lavaše
Reikia pasistengti
Turkiška piemenų sriuba
Reikia pasistengti
Turkiška kava su prieskoniais