Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Patiekalo rūšis
Jautienos patiekalai
Jautienos patiekalai
103 receptai
Reikia pasistengti
45 min.
Makaronų apkepas su jautiena – nepaliks abejingų
Reikia pasistengti
35 min.
Nachos – vienas populiarausių užkandžių vakarėliams
Reikia pasistengti
25 min.
Jautienos faršu užkeptos tortilijos – ir iškylai, ir vakarėliui
Reikia pasistengti
Jautienos befstrogenas – tiesiog tirpsta burnoje
Reikia pasistengti
30 min.
Jautienos iešmeliai – geriausias pasirinkimas grilio vakarienei
Reikia pasistengti
30 min.
Daržovių ir jautienos užkandis – kaip čeburekas, bet kur kas mažiau riebalų
Lengvai paruošiamas
1 val.
Meksikietiška sriuba su mėsos kukuliais – gardi nuo pirmo šaukšto
Reikia pasistengti
20 min.
Tortilijos mėsainis su jautienos maltinuku – puiki idėja iškyloms
Reikia pasistengti
Ukrainietiški barščiai – autentiškas receptas
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.
Charčio sriuba – mėgstantiems sočiau ir aštriau
Reikia pasistengti
2 val.
Guliašas: išbandykite šį vengrišką receptą
Reikia pasistengti
3 val.
Liežuvio vyniotinis – kokios Velykos be jo!
Reikia pasistengti
30 min.
Glazūruoti mėsos kukuliai su sūriu – pietūs lyg restorane
Reikia pasistengti
1 val.
Pupelių sriuba su mėsa – labai soti
Reikia pasistengti
1 val.
Žemaičių blynai su gardžiu padažu – laukia puikūs pietūs
Reikia pasistengti
30 min.
Befstrogenas – burnoje tirpstantis mėsos troškinys
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Jautienos troškinys – bus skanu ir labai sotu
Reikia pasistengti
35 min.
Jautienos didkepsnis su marinuotomis ir kepintomis daržovėmis – tokiam skoniui neatsispirsi
Reikia pasistengti
Čili sriuba: itin tinka šaltoką ir vėjuotą dieną
Reikia pasistengti
25 min.
Pyragėliai su jautiena ir pievagrybiais – itin sotus užkandis
Lengvai paruošiamas
1 val.
Makaronai su faršu – pagal tikrą itališką receptą
Reikia pasistengti
2 val.
Jautienos troškinys su burokėliais ir avinžirniais – sotiems pietums
Reikia pasistengti
25 min.
Ramenų sriuba su jautiena – gardi, soti ir šildanti
Lengvai paruošiamas
1 val.
Čili sriuba – patiks mėgstantiems valgyti aštriau
Reikia pasistengti
1 val.
Netikras zuikis – ir kasdienai, ir šventėms
Reikia pasistengti
08 min.
Antrekotas – kaip išsikepti jautienos kepsnį, kad būtų minkštas ir sultingas
Reikia pasistengti
2 val.
Bulvių apkepas su jautiena – jaukiai vakarienei ar net ypatingam pasimatymui
Reikia pasistengti
10 min.
Liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainė – gurmanų džiaugsmui
Reikia pasistengti
Jautienos tartaras – gurmaniškas užkandis
Reikia pasistengti
15 min.
Salotos su jautiena ir persikais – nuostabaus skonio!
Reikia pasistengti
05 min.
Dvigubas sūrainis – dar daugiau skonio
Reikia pasistengti
05 min.
Sumuštinis su jautienos tartaru – ne tik gurmanams
Reikia pasistengti
08 min.
Mėsainis su gvakamole ir traškučiais – sočiai vakarienei
Reikia pasistengti
Jautienos troškinys – stiprins imunitetą ir padės apsisaugoti nuo peršalimo
Reikia pasistengti
Zrazai – restoranas dalijasi patiekalo, kokį ruošdavo XIX a. Lietuvos dvaruose, receptu
Reikia pasistengti
Jautienos troškinys – sotiems pietums
Reikia pasistengti
Lazanija: vos 30 minučių ir patiekalas baigtas!
Reikia pasistengti
Antrekotas – išsikepkite jautienos kepsnį
Reikia pasistengti
Aitri sriuba – pasiilgusiems aštrumo
Lengvai paruošiamas
Mėgstantiems jautieną – gardaus mėsainio receptas
Įkelti daugiau receptų