Gaivių užkandžių vasarą niekada nebus per daug, tad šiandien gaminame agurkų suktinukus. Su lengvu kreminiu sūriu ir sūdyta lašiša jie pamalonins kiekvieno valgytojo gomurį. Malonaus traškumo agurkų suktinukams suteiks saulėgrąžų sėklos su prieskoniais.

Gaminimo eiga

* Skutuku agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis.

* Ant medinės lentutės klokite juosteles vieną šalia kitos, kad vienos kraštas vos dengtų kitą.

* Pusę agurkų išklotinės ploto padenkite sūdytos lašišos griežinėliais.

* Ant lašišos užtepkite ar konditeriniu švirkštu išspauskite kreminio sūrio, pabarstykite krapų šakelėmis ir užtarkuokite pusės citrinos žievelės.

* Susukite agurkų vyniotinį ir aštriu peiliu supjaustykite nedideliais gabaliukais.

* Sudėkite į lėkštę ir užtarkuokite kitą pusę citrinos žievelės bei gausiai apibarstykite saulėgrąžų sėklomis su prieskoniais.

* Puoškite krapų šakelėmis ir mėgaukitės.