Rengiant vakarėlį ar užklupus netikėtiems svečiams visada pravers alyvuogių ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė. Vos 5 minutės – ir ant stalo padėsite gardų užkandį. Riekeles su alyvuogių ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėle galite patiekti ir pusryčiams.

Gaminimo eiga

  • Susmulkintas alyvuoges ir saulėje džiovintus pomidorus suberkite į indą, užtarkuokite kietojo sūrio, įberkite raudonėlio, įpilkite balzaminio acto, alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite. Apibarstykite laiškiniu česnaku.

  • Čiabatą duoną supjaustykite riekelėmis ir paskrudinkite ant aliejumi pateptos keptuvės.

  • Ant skrudintas čiabatos riekelių dėkite alyvuogių ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėlės ir neškite į stalą.