Apvalūs kruasanai su šokoladu – išskirtinis desertas. O paruošiamas vos iš trijų produktų. Patiekite apvalius kruasanus su šokoladu ir mėgaukitės išskirtinio malonumo akimirka.

Gaminimo eiga

* Atšildytą „Mantinga“ bemielę sluoksniuotą tešlą išvyniokite ir supjaustykite juostelėmis.

* Juosteles susukite į vieną didelį rutulį. Jį dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, į žiedo vidurį (kad kepdamas neprarastų formos. Ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 35 minutes.

* Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, supilkite į konditerinį maišelį.

* Iškepusį apvalų kruasaną apliekite tirpintu šokoladu ir apibarstykite kapotais lazdyno riešutais. Dieviškas malonumas!