Ingredientai
Raudonasis svogūnas
1 vnt.
Kalakutienos faršas
300 g
Sluoksniuota tešla
1 pakuotė
Čederio sūris
40 g
Kiaušinio plakinys
1 vnt.
Porcijos: 3
Pasinaudokite virtuvės šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks rekomendacija ir išsikepkite bandelių su kalakutiena. Jos puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei ar kaip užkandis. Bandeles su kalakutiena mielai valgys ir vaikai.
Gaminimo eiga
Kalakutienos faršą išmaišykite su smulkintu svogūnu, druska ir džiovintu raudonėliu.
Faršą sudėkite ant sluoksniuotos tešlos vieno krašto. Ant viršaus užtarkuokite čederio sūrio ir uždenkite kitu sluoksniuotos tešlos kraštu. Šakute apspauskite kraštą.
Supjaustykite gabaliukais, aptepkite kiaušinio plakiniu, apibarstykite kanapių sėklomis ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.