Ingredientai
Trapios tešlos bandelės su obuoliais taps puikiu užkandžiu prie kavos ar arbatos. Taip pat tiks neštis į darbą ar įdėti į mokinio pietų dėžutę. Tokių gardžių bandelių su obuoliais niekas neatsisakys.
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite, perpjaukite perpus, išgremžkite sėklalizdžius ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Supilkite į puodą.
Ten pat įberkite cinamono, įpilkite klevų sirupo ir maišydami pakaitinkite.
Iš sluoksniuotos tešlos žiedu išspauskite apskritimus.
Pusę jų sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždėkite po šaukštelį kitą troškintų obuolių.
Kraštelius patepkite kiaušinio plakiniu ir uždenkite kitu apskritimu. Kraštus lengvai apspauskite.
Viršų patepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite cukrumi.
Viršuje padarykite nedideles įpjovas, kad būtų kur garams išeiti, ir kepkite bandeles su obuoliais 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Iškepusioms bandelėms leiskite kiek atvėsti ir skubėkite ragauti, kol šiltos.