Lietuviai itin mėgsta bulvinius patiekalus, tad tikrai neliks abejingi bulvių virtinukams su dešrelėmis. Šį patiekalą gaminkite ir vaikams – valgys net pasimėgaudami. Bulvių virtinukus su dešrelėmis patiekite, kol karšti.

Gaminimo eiga

* Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite smulkintas česnako skilteles. Suberkite nedideliais gabaliukais pjaustytas „Iki“ „Grill party“ virtas kepamąsias dešreles, pamaišykite.

* Į keptuvę įpilkite vištienos sultinio, pavirus supilkite grietinę, dižono garstyčias, išmaišykite ir leiskite pavirti.

* Į šį padažą suverskite bulvių virtinukus, pamaišykite ir uždengę dangtį truputį patroškinkite.

* Nudengę dangtį užtarkuokite kietojo sūrio, užberkite smulkintų petražolių, išmaišykite.

* Patiekdami dar užtarkuokite sūrio, uždėkite vyšninių pomidorų puselių, užberkite traškių svogūnų.

* Puoškite petražolių lapeliais ir mėgaukitės nuostabiu patiekalu.