Ingredientai
Ieškantiems lengvų patiekalų rekomenduojame pasigaminti itališkas „Caprese“ salotas. Jos tiks kaip pagrindinis patiekalas ar kaip garnyras prie mėsos, žuvies. Išbandykite šias itališkas „Caprese“ salotas – tikrai liksite patenkinti.
Gaminimo eiga
Čiabatos duoną supjaustykite kubeliais, suberkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Užberkite druskos, čiobrelio šakelių, viską sumaišykite ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
Pomidorus supjaustykite gabaliukais, suberkite į indą. Užpilkite aliejaus, balzaminio acto, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Į lėkštę įdėkite pomidorų, ant viršaus užberkite kubeliais pjaustytos mocarelos sūrio, duonos gabalėlių, dekoruokite šviežiais baziliko lapeliais ir skanaukite.