Jei reikėtų paminėti ispanišką desertą, visi prisimintų ispaniškas čiuras. Retas kas gali atsispirti šiam riebaluose virtam ir gausiai cukrumi padengtam desertui. Norint paragauti gardžiųjų čiurų nebūtina vykti į Ispaniją – išsikepkite jų patys.

Gaminimo eiga

  • Į miltus supilkite kepimo miltelius, saulėgrąžų aliejų ir verdantį vandenį. Išmaišykite. Kiek atvėsusią masę sudėkite į konditerinį maišelį.

  • Plačiame inde paskleisite cukrų, užberkite cinamono ir išmaišykite.

  • Į įkaitintą aliejų spauskite norimo ilgio čiuras.

  • Išvirusias sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius, o tada perkelkite į talpą su cukrumi ir juo gausiai apibarstykite čiuras.

  • Patiekite su šokoladiniu kremu arba skanaukite vienas.