Ingredientai
Švieži pomidorai
3 vnt.
Raudonasis svogūnas
5 vnt.
Kalendra
10 g
Avokadas
2 vnt.
Laimo žievelė
1 vnt.
Laimo sultys
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
20 ml
Tortilijų traškučiai
1 pakuotė
Porcijos: 3
Vienas geidžiamiausių vakarėlių užkandžių – gvakamolė su tortilijų traškučiais. Gaivus, lengvas ir itin gardus patiekalas niekada nenuvilia, o paruošti jį gana paprasta. Gaminkite gvakamolę su tortilijų traškučiais kaskart, kai laukiate svečių ir ne tik.
Gaminimo eiga
Į indą berkite smulkiais kubeliais pjaustytus pomidorus, smulkintus svogūną ir kalendros lapelius.
Kitame inde sutrinkite avokadų minkštimą ir sumaišykite su smulkintomis daržovėmis.
Užtarkuokite laimo žievelės, išspauskite laimo sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir išmaišykite.
Gvakamolę patiekite su tortilijų traškučiais.