Ingredientai
Japoniškas sūrio pyragas itin patiks mėgstantiems drėgnus ir purius desertus. Lengvas ir tiesiog tirpstantis burnoje, o kaip jį pagaminti, demonstruoja virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Japonišką sūrio pyragą valgykite visiškai šiam atvėsus.
Gaminimo eiga
Baltąjį šokoladą ištirpinkite garų vonelėje ir sumaišykite su kreminiu sūriu ir kiaušinių tryniais.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir dalimis sumaišykite su baltojo šokolado mase.
Tešlą supilkite į atsegamą ir kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir šaukite į orkaitę. 10 minučių kepkite 170 laipsnių kaitroje, vėliau sumažinkite iki 160 ir kepkite dar 15 minučių. Japonišką sūrio pyragą palikite atvėsti orkaitėje. Tik tada pyragą išimkite iš kepimo formos.
Patiekite japonišką sūrio pyragą, aplietą pasiflorų minkštimu.