Traškus, trapus, bet tiesiog tirpstantis burnoje kataifi tešlos krepšelis su gardžiu kremu. Greičiausiai tokių dažniau ragaujate kavinėse ar restoranuose. Tačiau nuo šiol kataifi tešlos krepšelius su gardžiu kremu galite pasigaminti ir namuose.

Gaminimo eiga

* Iš kataifi tešlos susukite lizdelius ir dėkite į keksiukų kepimo formą.

* Juos patepkite lydytu sviestu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

* Minkštą sviestą plakikliu išsukite iki baltumo, tada suberkite cukraus pudrą, supilkite vanilę, grietinėlę ir išsukite iki vientisos masės. Sudėkite į konditerinį maišelį.

* Ant iškepusių ir kiek atvėsusių kataifi tešlos krepšelių išspauskite kremo, dekoruokite gervuogėmis ir mėgaukitės.