Kruasanus su braškėmis ir ledais drąsiai galime nominuoti vasariškiausio deserto rinkimuose. Sviestinis kruasanas, uogos ir ledų gaiva kuria nepakartojamą skonį. Kruasanus su braškėmis ir ledais patiekite iškart.

Gaminimo eiga

* Atšildytus „Mantinga“ sviestinius kruasanus dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 17 minučių.

* Tuo tarpu nedideliais gabaliukais supjaustykite braškes. Ant jų viršaus užpilkite medaus, užberkite smulkintų mėtos lapelių, užtarkuokite laimo žievelės ir išspauskite laimo sulčių. Išmaišykite.

* Iš iškepusių kruasanų išpjaukite vidų, kad gautumėte laivelio formą. Į vidų dėkite paruoštų braškių, užberkite migdolų drožlių ir ant viršaus – ledų kaušelį.