Ingredientai
Portobello grybas
1 pcs
Ožkos pieno sūris
40 gabaliukai
Česnako
2 skiltelės
Sviestas
20 g
Petražolės
10 g
Porcijos: 1
Užtrukę 30 minučių pasigaminsite kruasano sumuštinių su grybais. Turtingo skonio užkandis nustebins ir jus, ir jūsų svečius. Kruasano sumuštinį puoškite petražolėmis.
Gaminimo eiga
* Į vidinę grybo dalį dėkite sviestą, smulkiai pjaustytą česnaką, druską, pipirus.
* Šaukite į iki 180 laipsnių įaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
* Grybams kiek pravėsus pjaustykite smulkiais griežinėliais ir klokite ant perpus perpjauto krusano.
* Tada dėkite saulėje džiovintus pomidorus, ožkos pieno sūrį ir kapotas petražoles.
Receptas ir nuotrauka – Pauliaus ir Pavelo.